Maollichs sibbar

Maollichs sibbar

Planer och kattungar

AlllmäntPosted by Marie Björk Fri, March 06, 2015 14:04:31

Länge sedan jag var här nu men här kommer lite uppdateringar.

I påsk väntar dessa 2, kattungar, IC S*Maollich´s Metallica och S*Maollich´s X-treme All over/Mio. Förväntade färger svartmönstrade med eller utan vitt, ev. sköldpaddsfärgade honor och kanske blått och rött.

Sedan är det nu bekräftat att även dessa två väntar smått sista veckan i april! Rosanna Labamba min lilla tjej från Holland och S*Maollich´s X-treme All over. Förväntade färger är golden och svartmönstrade med eller utan vitt!

Alla fyra är HCM-testade utan anmärkning, samtliga har A blod, de är inte bärare av den maskade genen eller anlaget för PK-brist, givetvis är de även testade för FIV och Felv.

Intresserad av någon av ovan kommande kullar? Hör av dig, finns redan ett visst tryck men det är inte först till kvarn som gäller och förtur har endast de som köpt kattunge från mig tidigare och som jag känner sedan gammalt. Ingen kattunge kan dock tingas innan de är utvärderade av mig, tidigast vid 4-5 veckors ålder.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.